Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Які стосунки між Зеленським і Єрмаком?

Тут результат розчарування. Карта Зірка, яка йде у такий перегорнутий момент, що вони… У мене такі слова з’являються, що вони якось морозяться одне від одного. Це не відкритий конфлікт. Розумієте, кожен хоче як краще, тому що тут карта Пошук істини у прямому положенні, але вона заважає.

Тобто кожен із них думає, що він краще знає, як краще. І вони навіть не хочуть один одного чути. І карта Дому перевернута. Тобто тут я бачу, що радше буде не розрив, а прощання, тому що тут навіть карта Башти, але вона перевернута. Тобто зараз ці енергії роз’єднують цих людей.

Взагалі до Нового року чи усуне Зеленський Єрмака?

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Башти якраз про це і говорять. Якщо б вона була отака (ред. – перевернута), то я би сказала, що це може статися, поки ми з вами розмовляємо. У такому вигляді воно висить, це значить, що це дуже ймовірно. За відсотками я би сказала, це 70%, що це станеться до Нового року, але є і 30%.

Розумієте, тут нема такого, що вони один поперек іншому роблять. Оця карта (ред. – Пошук істини) каже, що вони обидва хочуть добре. У них просто не сходяться погляди. І це така ситуація, що вони як на лезі, вони на ньому балансують. Поки що балансують, хоча ситуація погіршується.

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, хто хоче стати президентом України.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла про нову зброю ЗСУ.