Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Воєнний стан в Україні та загальну мобілізацію продовжили ще на 90 днів до 14 лютого 2024 року. У таких умовах призову підлягають усі військовозобов’язані чоловіки віком від 18 до 60 років. Але правила мобілізації знову хочуть змінити. Тепер до захисту держави пропонують активно залучати безробітних і навіть заброньованих осіб, які мають відстрочку від служби через те, що виконують важливу функцію на роботі», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, народні депутати вже підготували відповідний законопроект щодо безробітних військовозобов’язаних чоловіків, які офіційно не працюють, не займаються підприємницькою діяльністю й не мобілізовані до війська. Як зазначив Едуард Гльоза, таких чоловіків планують задіяти у відновленні постраждалої інфраструктури.

«Або ж їх будуть залучати до інших секторів економіки. Що саме мається на увазі та про які сектори економіки йдеться, у законопроекті не сказано», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Ванетик розповів про те, як багато хто в США бачать післявоєнну Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт розповів, на коли планують вибори в Україні, а також початок нашої відбудови.