Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Верховна Рада України затвердила бюджет на 2024 рік. Серед основного передбачено суттєві видатки на сектор безпеки й оборони, подвоєно видатки на підтримку ветеранів, заплановані індексації пенсій та підвищення мінімальної зарплати», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, окремою постановою депутати додали собі суттєву суму на заробітні плати. Як зазначив Едуард Гльоза, наступного року бюджетне фінансування Управління справами Апарату Верховної Ради становитиме понад 2 мільярди гривень.

«Було виділено на понад 300 мільйонів більше, ніж у 2023 році. Конкретно на оплату праці депутатів, звісно ж із додатковими нарахуваннями, передбачено майже 946 мільйонів гривень. А цього року ця сума складала 840 мільйонів. Тобто різниця в 106 мільйонів», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Святослав Піскун розповів, наскільки владі сьогодні вдалося побороти корупцію в Україні.

Також Знай.ua повідомляв про інструмент впорядкування суспільного простору: публіцист Анатолій Якименко розповів про вибори в Україні під час війни.