Про це віг розповів на каналі «Садок вишневий».

«Інструментом людей миру, у яких немає у світогляді війни, інструментом впорядкування суспільного простору чи середовища є вибори. Це мирний інструмент, це інструмент мирного часу для мирних людей», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, Україна зараз намагається пояснити західним партнерам, що зараз ми живемо в паралельній реальності, в іншому середовищі, адже у нас триває війна. Як зазначив Анатолій Якименко, якщо зараз і проводити вибори в Україні, то їх і виборами важко назвати, адже не буде перевиборчих агітацій, не буде урн для вкидання бюлетенів тощо.

«Хто б мав брати участь, як мали б виглядати військові вибори в країні, яка воює? Там мало б вирішуватися питання керівництва країною. Це мали б бути люди, які воюють, ветерани, тобто люди, які знаходяться в стані війни, які розуміють, що потрібно перемагати», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Ванетик розповів про те, як багато хто в США бачать післявоєнну Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт розповів, на коли планують вибори в Україні, а також початок нашої відбудови.