Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Наші люди мають рацію, коли питають, чому розмінували міст у 2022 році. І це правильне питання, я підтримую наших людей і вважаю, що обов’язково після кінця війни повинен бути відповідальний. Я вважаю, що повинен хтось за це відповісти і народ повинен знати, як усе відбувалося», - стверджує Георгій Біркадзе.

Зокрема, зазначає експерт, Порошенко має відповісти, чому не розстріляв гіркіна, коли він йшов колоною, адже, якби його розстріляли, ми би не мали того, що маємо сьогодні. Окрім цього, додає він, колишньому президенту доведеться відповісти за котли і за підрив 6 складів БК, чому у нас постійно були пожежі.

«І я вважаю, що, коли закінчиться каденція Зеленського, він також повинен відповісти. І не повинно бути так, що є якийсь президент, він недоторканний. Ні, так не працює», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Принагідно він згадує про останню новину з Португалії, де поліція, прокуратура заявила про залучення людини до корупції, але там наплутали із прізвищами, тому що вони однакові у міністра економіки та прем’єр-міністра. Тим не менш, продовжує експерт, людина написала заяву на звільнення, треба створювати новий уряд, помилку виявили, вибачилися, але ніхто не вирішив повертатися все одно. Тобто, констатує він, ось так повинно все працювати, ось у такій країні хочеться жити, щоб кожна людина відповідала за свої дії, ким би вона не була.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чому вибори в Україні зараз якраз на часі.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому з’явилися ці скандальні заяви Фаріон.