Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як стверджує гість програми, зараз Україна в силах як ніколи, тому що до неї не просто максимальна увага, а максимальна підтримка більше 60 країн цивілізованого світу. До того ж, додає він, не лише західного, тому що, крім усієї Європи і США, Канади, Великобританії, Австралії, нас іще підтримує Японія, Південна Корея, а Китай фактично зайняв майже нейтральну позицію, росія не отримує тієї серйозної підтримки, на яку розраховувала.

«Тобто зараз настільки великий інтерес, настільки велика допомога і підтримка України з боку цивілізованого світу, а це найбільш розвинений світ, це найбільш технологічний світ. Як ви думаєте, така підтримка даремна? Вона не даремна, це не просто допомогти нам вистояти у цій війні проти агресора, проти росії», - зазначає Андрій Новак.

До того ж, зауважує експерт, декілька тижнів тому змінилася поставка питання щодо підтримки України: йдеться не про те, щоб підтримувати нас стільки, скільки треба, а стільки, скільки треба для перемоги.

«Це все не даремно, тому що західний світ хоче розширювати зону впливу. А що означає «зона впливу»? Це зона економічного впливу і економічних можливостей. У межах Європи якогось масштабного динамічного розвитку вже досягнути неможливо, потрібна свіжа кров. От свіжа, причому велика, ще й технологічна кров – це Україна. Незважаючи на те, що ми втратили певний індустріальний потенціал, розкрали, розпиляли цілі заводи, фабрики, але у нас залишилось одне ноухау: ми знаємо, як виробляти все від голки до космічних ракет», - пояснює Андрій Новак.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Піскун розповів, чому нам не вдається перевести економіку на воєнні рейки.

Також Знай.ua писав про те, що Піскун сказав, кому президент передасть владу.