Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«А для того щоби перевести економіку на які-небудь рейки, її потрібно мати. Те, що у нас сьогодні відбувається, це занепад економічного стану, і не тому, що Шмигаль і Кабінет Міністрів нічого не роблять, а тому, що у нас немає ресурсів», - пояснює Святослав Піскун.

Тобто, стверджує він, Україні не вистачає матеріальних, фінансових і людських ресурсів. До того ж, додає гість програми, зі всіх, хто могли щось зробити, якось діяти, половина на фронті, половина виїхала.

А виїхали, підкреслює він, ті, у кого голова не плечах, і вони вже не повернуться, тому що всі там уже працюють. Як зазначає колишній Генпрокурор, вже навіть підраховано, що сьогодні у Польщі перебуває 24% українських чоловіків мобілізаційного віку.

«Для мене, чесно, це дивно. Але я не хочу бути якимось вампіром, людиноненависною людиною і кричати: «Всі на м’ясо, всі на фронт, всіх убити, всіх зарізати!». Це теж не правильно. Але мені здається, що треба вишукувати кваліфікованих людей, які би могли працювати і керівниками дронів, і на радіостанціях, і підвозити снаряди», - міркує Святослав Піскун.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фараджаллах розповів, як змінилося ставлення арабського світу до України.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, на коли планують вибори в Україні, а також початок нашої відбудови.