Про це вона розповіла на своєму каналі.

«З 2015 року Україна почала переходити на ринкові відносини у сфері споживання природного газу. Після впровадження певних реформ з'явилася друга платіжка, за якою ми окремо платимо за транспортування газу до наших будинків. І зараз нам може як сніг на голову звалитися третя платіжка, але поки що це не офіційно», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, цілком можливо, що вже наступного року ми платитимемо не лише за сам газ, не лише за його доставку до наших будинків, а й за обслуговування труб усередині будинку. Як зазначила Ельвіра Кириленко, ці системи не обслуговував ніхто вже, як мінімум, протягом 3 років.

«Облгаз» відповідає лише за труби, які підводять блакитне паливо до будинку, а вже труба, яка знаходиться в самому будинку, за неї ніхто не відповідає», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, збільшуються пільги та субсидії: кому можна розстібати гаманець.

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Едуард Глеза розповів про затверджений на 2024 рік бюджет України: «На оплату праці депутатів передбачено 946 мільйонів гривень».