Про це він розповів на своєму каналі.

«Це історична зустріч, але зустріч, від якої мало що очікують. Вона історична, тому що було кілька подій, які просто до нуля знизили дипломатичні взаємини Китаю та Сполучених Штатів. Їхні стосунки на історично низькому рівні перебували», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, відносини між Китаєм та США погіршилися після візиту Ненсі Пелосі до Тайваню. Тоді китайська армія проводила навчання поруч із Тайванем, на сайтах певних військових китайських структур з'являлися заклики готуватися до Третьої світової війни.

«Весь світ із завмиранням серця стежив за цим візитом. Була ще одна подія - це збиття китайського дрону над США. Тоді стосунки лише починали тепліти, був узгоджений візит, але тоді все знову опустилося», – заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Ванетик розповів про те, як має виглядати лобіювання інтересів України у США.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, чи стане Південна Корея могутнім союзником України.

https://youtu.be/RG1wav6VoLo?si=rwRVM5bWHnbfytMp