Про це він розповів на своєму каналі.

«Що ворог проґавив? Ворог проґавив наші сили, які почали діяти на березі, це важливо. Тобто вони фактично не змогли скинути в річку наші сили чи змусити відступити на правий берег назад. Тепер вони розглядають ешелоновану оборону, вони бачать, що без мінних полів, без загороджень їм може бути важко утримати позиції», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, ворог зараз боїться, що українська армія перекине більше сил, техніки й засобів на лівий берег, відповідно, посилить вогневий тиск на росіян. Як зазначив Олександр Мусієнко, саме тому росіяни вирішили організувати мінні загородження.

«І не дивно, чому в «TACC» російському з’явилось повідомлення про те, що армія перегруповується. Це був фальстарт, це було повідомлення раніше, ніж воно могло розглядатися. Тобто ворог може розглядати сценарій відійти», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, за якими сценаріями війна з рф може закінчитися раптово.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий оглядач Денис Попович розповів, у якому стані зараз російський флот: «Ми зараз маємо дрони, які роблять правила гри на морі».