Про це він розповів на своєму каналі.

«Насправді ця зустріч є історичною. Сі Цзіньпін з 2017 року не зустрічався із президентом США, не був у Сполучених Штатах Америки. І ось це відбулося під кінець року, це політична подія номер один року, що минає. Вона стала вершиною айсбергу всіх зустрічей, комунікацій, самітів», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, дуже скоро США і Китаю доведеться ділити світ, створювати і підносити всім нам нові правила гри у світі. Як зазначив Дмитро Співак, лідери цих двох найпотужніших держав створюватимуть новий світопорядок та нову конструкцію архітектури та безпеки.

«Вже закінчується епоха чи навіть ціла ера однополярного світу, повної домінації та монополії на ухвалення всіх рішень у світі Сполученими Штатами Америки. І ось ми стоїмо на порозі формування нових правил гри», – заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог пояснив, чому зустріч Байдена та Сі Цзіньпіна історична: «Їхні стосунки на низькому рівні перебували».

Також Знай.ua повідомляв, що Юрій Ванетик розповів про те, як має виглядати лобіювання інтересів України у США.