Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я думаю, що наша розвідка вже не та, що була у часи 5-ого президента, ми дуже гарно пам’ятаємо, як тоді гарно домовлялися всі. А сьогодні ми розуміємо, що будемо захищати нашу країну, і я впевнений, що ніякого Майдана не буде», - стверджує Георгій Біркадзе.

На думку експерта, якщо ми хочемо, щоб цього не сталося, то такі люди, як Дубінський, Кулик, Деркач, Столар, Медведчук, Льовочкін, Бойко і все ОПЗЖ обов’язково повинні бути за ґратами. У такому разі, констатує він, ніякого третього Майдану росія нам влаштувати не зможе.

Тому, переконаний експерт, якщо ми хочемо зберегти ситуацію в Україні стабільною, то нам потрібно і далі продовжувати боротьбу з колаборантами і зрадниками, які заробляють мільйони і мільярди доларів і досі сьогодні живуть серед нас.

«Сьогодні залишилось декілька олігархів, які мають бути за ґратами, і обов’язково потрібно забирати всі активи, які у них є, і націоналізувати. Також вважаю, що людей, які за ці 4 роки набили собі кишені, які заробили біля президента грошей і стали міліонерами, теж обов’язково треба розкуркулювати. Якщо у нас є можливість і ми це зробимо, я впевнений, нам не потрібно буде ні у кого нічого позичати», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Малкіна пояснила, як працює політика в олігархічній системі.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи розвивається економіка України у часи війни.