Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Міністерство вже почало щось купляти, але це ще не ті масштаби, які потрібні. Є багато волонтерських фондів дуже відомих, які всі потреби армії знають, тобто вони постачають все, що потрібно армії. Є багато волонтерів, які спеціалізуються, наприклад, винятково на пікапах», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами експерта, те, що волонтери постійно переганяють на фронт пікапи, говорить про те, що попит на автомобілі є на фронті. Як зазначив Павло Себастьянович, пікапи потрібні, бо на фронті щодня чимало поранених військових, їх потрібно якось транспортувати.

«Ну потрібен транспорт для людей. Я розумію, що потрібні броньовані машини, але хоча б прості пікапи можна ж забезпечити, щоб Міністерство оборони закупило новій класні пікапи, хай навіть у найпростішій комплектації. Тобто на сьогодні потрібно зробити дуже простій вибір: стадіони чи дрони», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко повідомив, що зараз відбувається на Херсонщині: «Ворог проґавив наші сили».

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов розповів про наступ ЗСУ на лівобережжі Херсонщини: «Сили оборони можуть взяти під вогневий контроль адмінкордон Криму».