Про це він розповів на своєму каналі.

«Зважаючи на все, Аргентина – це не лише футбольна феєрія, Аргентина – це ще й абсолютно несподіваний результат президентських виборів. Хав'єр Мілей, людина, яку називають економістом з бензопилою, ультраправий, абсолютно ексцентричний і несистемний політик, став президентом Аргентини», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, новий президент Аргентини вже заявив, що треба ліквідувати національну валюту, ліквідувати Нацбанк, переходити на долари та виходити зі складу БРІКС. Як зазначив Дмитро Співак, Хав'єр Мілей відмовився від співпраці з режимами Китаю та росією.

«А Китай він узагалі назвав країною-вбивцею. Це відкривається скринька Пандори з урахуванням виборів до Америки, де одним із лідерів виборчих перегонів теж є дуже ексцентричний та несистемний політик Дональд Трамп. Тобто класичні політики, класичні політичні підходи не справляються із сучасними викликами», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Ванетик розповів, як у США оцінюють ефект від ухвалення в Україні закону про лобізм.

Також Знай.ua повідомляв про фантазії Сі чи світове лідерство: експерт розповів, чи здатний Китай вирішувати глобальні проблеми на рівні США.