Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Яку магію задіюють окупанти для того, щоб поставити захист?

8 областей, 8 міст задіяно зараз сильно магією, не тільки там (ред. – Херсон). Магія на скорення, прихильність людей, відвернення від влади. Жінка, сильний маг, вона як лідер асоціації, вона зібрала духів. Це темна магія однозначно на скорення народу.

А 8 областей, які прокляли, можеш побачити?

Київ – перший, Київська область. Сильно накладено, як павутину, ослаблення. Дніпро, Одеса, Одещина, Харківщина, Сумщина, Житомирщина, взагалі її ненавидять, там сильні енергії магічні. Одна на Заході України, Івано-Франківськ, щось таке. І Полтавщина чи Хмельниччина, точно не можу побачити.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Дуже багато вони приносили жертв, обряди сильні, але ні. Після сонця, сонячна енергія, з цього дня українські військові будуть ставати сильнішими. Наші маги витримають, будуть піднімати силу пращурів і закривати Україну.

Дуже багато майстрів зараз працюють на захист України, жінок багато. Захищають енергію України. І бачу, що ще буде використана мусульманська магія. Тут іде слов’янська магія, українська, ті, хто володіють магією предків, згадувати будуть, у кого були бабусі, прабабусі, вони будуть снитися, приходити уві сні і передавати енергію.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, що відбудеться у росії 8 грудня.

Також Знай.ua писав про те, що Подоба розповіла, чи можуть українці використовувати «Кобзар» як оберіг.

https://youtu.be/tYLI2TeDtLk