Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Як Кобзар дивиться на те, що відбувається? Яким би був його «Заповіт» сьогодні, якби він побачив усе, що робиться?

Я думаю, що нічого б не змінилося у «Заповіті» на теперішній час. Чому? Тому що це зараз виглядає як легенда, як міф, людина жила тяжке життя, але у нього була місія. Таких людей на планеті досить мало, у нашій країні є такі історичні персони, але їх теж, можна сказати, не так багато, у таких масштабах якщо розглядати.

У трансі ми дуже цікаву річ зняли як інформацію. Якщо взяти збірку, а збірка є високовібраційною, наповненою інформацією, і як захист із собою носити, воно буде працювати.

«Кобзар» як оберіг?

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Так, якщо у домі, в машині тримати. Звісно, треба хоч іноді перечитувати, тому що будь-який містичний допоміжний предмет, якщо не активований і людина до нього не має ніякого відношення, це просто предмет. Але для багатьох людей це може виглядати як захист у предметі.

Як ви вважаєте, коли Шевченко писав свої твори, коли він малював картини, чи вела його якась потойбічна сила?

Чому якась потойбічна? По-перше, є дуже цікаві вірші, де він своє відношення до віри та релігії дуже чітко описав, там чіткі кордони. Є вірш дуже цікавий, де він сказав: «Не хочу ваших я церков, Молитви рабської не треба, Мій храм – природа, купол неба».

Людина знаходиться у дуже тонкій прослойці зараз, не людина, не душа, а енергетичний відбиток. Це люди альтруїсти, які приходять і допомагають своєю діяльністю людству. Це свідомість відкрита у людина. Коли вона пише вірші, мабуть, навіть усвідомлює, що хоче написати, сказати, але і зверху допомагають. І це відкрита форма розуміння вищих сил у віршах закодована.

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, чи підуть війська рф на кремль.

Також Знай.ua писав про те, що Павлова розповіла, чи відмінять в Україні військовий стан.