Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Є дуже великий шанс того, що цей статус військового стану буде переглянуто. Мене можуть поправити люди, які знають закони, які там у нас ще варіанти.

Може, він стане частковий?

Так, як було з 2014 року, коли це була антитерористична операція на окремих ділянках. Я все ж таки за те, що військовий стан переглянуть і введуть щось інше.

Тобто фактично ще щось буде відбуватися, якісь дії бойові, але все ж таки цей стан можуть переглянути, тому що занадто тут непогані аспекти. Коли такі аспекти є, це каже, що майбутнє непогано виглядає, як світло в кінці тунелю. Це так виглядає енергетично. А військовий стан продовжений – це якась журба.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Тобто зміни не будуть такими вже яскравими, супер фантастичними, вони будуть повільними, ситуація буде дуже повільно змінюватись, але статус може бути пом’якшений.

Як повідомляв Знай.ua, Романова пояснила, що Китай тільки прикидається, що підтримує росію, насправді ж він вичікує слушний момент для реалізації своїх планів.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, що Китай готує для росії.