Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Як Китай дивиться на Україну як державу? У мене одразу йде китайською мовою… Це росія. Це союз, як білорусь. Україна мати бути з росією, так вони думають. Тому що Україна, якщо не з росією, то з Америкою, Америка підсилює свої позиції.

Чи сприймає Китай територію росії як власну територію?

Якщо чесно, то вони хочуть повністю її контролювати. І тут питання йде за газ. Чому почалася війна з Україною? Тому що хотіли… Мені так малюється, ніби змійка пробігає чорна через Україну чи якось Туреччину… Оминути, є інші канали, інші варіанти, окрім як з росії постачати газ.

І от за це росія мститься. Помста. Територія України має їм бути підконтрольною. По-перше, саме через те, що хочуть газ транспортувати і залишити росію не №1, тобто не залежати від росії.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Китай хоче транспортувати російський газ і заробляти на цьому гроші?

Ні, Китай хоче отримувати вигідні ціни на газ. Для Китаю росія і конфлікт росії з Європою, Америкою вигідний тим, що Китай має час набрати обертів, поки Америка буде вкладати кошти, витрачати фінанси на декілька країн, не тільки на Україну. Тим часом Китай може встигнути набрати обертів, але для цього їм потрібно поставити якісь галочки у тому плані, щоб забрати кошти, зараз вони залежать від Америки.

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, що буде із Маріуполем до кінця року.

Також Знай.ua писав про те, що Стефан розповів, які виклики нас чекають після війни.