Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Рано чи пізно після війни настане, настане мир, будуть підписані угоди, будуть тим чи іншим чином звільнені наші території, і нам потрібно буде, по-перше, прийняти воїнів з фронту, прийняти ці стомлені, поранені, травмовані душі. Ми маємо їх прийняти в обійми з любов’ю, ми маємо їх відлюбити, своєю любов’ю зцілити, прийняти в соціум, прийняти у суспільство.

І має бути і законодавство, це з боку держави, і від нас, людей, це наша любов, прийняття. Щоб не було такого, що людина їде з фронту і не може доїхати нормально у купе або ще щось, це не достойно нашої держави.

Ті люди, які повернуться з полону, - це особлива тема. Ті діти, які травмовані насильством під час війни, - це особлива тема. Ті люди, які, на превеликий жаль, поранені, які втратили частини тіла, - це теж особлива тема. Ми будемо щодня зустрічати їх на вулиці. І їм не потрібна наша жалість, не потрібне наше співчуття, їм потрібне наше прийняття їх у соціум.

Держава теж має законодавчо це врегулювати, але ми маємо розкрити серця для них, адже вони понесли втрати за нас, за наше майбутнє, за наших дітей, за майбутнє нашої держави, за майбутнє нашої країни і нації. І ми маємо достойно їх зустрічати. Так, посмішкою навіть, обійняти, просто підійти і обійняти цю людину. Ось що нас чекає, і це дуже непроста місія нашого народу.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, що буде із Маріуполем до кінця року.

Також Знай.ua писав про те, що Павлова розповіла, чи вдасться Україні позбутися російського впливу у своїй політиці.