Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

На береги Азовського моря ми можемо вийти до кінця цього року? Є шанси?

От я не впевнена, що ми саме вийдемо до берегів, тому що показує, що ми будемо у боротьбі за це. Так що моя відповідь така: у боротьбі будемо, а от щоб вже вийшли і закінчили цю тему – поки ні.

Що чекає мирне населення Кримського півострова? Чи буде там евакуація?

Евакуацію точно запропонують людям, навіть частина і поїде.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Ця евакуація буде відкритою, голосною чи вона буде прихованою?

Та ні, я не думаю, що вона буде приховано. Вона буде голосною і доволі швидкою, дуже швидко почнуть діяти, щоб люди виїжджали.

Авдіївський напрямок і напрямок Бахмуту. Чи до кінця року ситуація у наш бік покращиться на цих напрямках? Є взагалі у нас шанси?

Розумію, що те, що я зараз скажу, ніби казка. Авдіївський максимально важкий, таким і залишиться. Я тут нічого такого бадьорого, на жаль, сказати не можу, а от по Бахмуту, я думаю, що там ситуація буде мінятися, причому кардинально мінятися у наш бік.

Волноваха. Чи до кінця року ми зможемо деокупувати Волноваху чи, може, чекають Волноваху бої?

Теж важкий напрямок. За неї боротьбу я бачу, але це не те, що ми бачимо на Луганщині, не те, що ми бачимо на Донеччині, воно якесь більш плавне, більш м’яке, якщо так можна сказати про війну. Так що я би сказала, що Волноваха йде по якомусь такому лагідному варіанті.

А Маріуполь? Що чекає до кінця року Маріуполь?

Маріуполь йде по Колісниці. Наскільки я розумію, туди будуть рухатись, але до кінця року ця історія не закінчиться, вона буде ще у процесі.

Як повідомляв Знай.ua, Павлова розповіла, чи вдасться Україні позбутися російського впливу у своїй політиці.

Також Знай.ua писав про те, що Романова розповіла, чи звільнить Зеленський Єрмака до Нового року.