Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

А ми можемо позбутися проросійського впливу у політиці?

Тут така штука. От поки що ні. Це така річ, як пил: ти його витираєш, а він знову сідає. Тобто найближчим часом – ні, а у глобальному сенсі – так.

Це така поступова штука. Навіть ті люди, які сидять, чекають ще досі росію, знаходячись в Україні, такі ще досі залишаються, але навіть у них ментальність трошки буде змінюватися. А у тих, у кого не зміниться, про це буде такий же сором згадувати, як сором згадувати Гітлера у Німеччині, хоча у Німеччині є люди, які таємно, тихенько Гітлера досі люблять і тримають його фотокартку у себе під подушкою, умовно кажучи. Тому це буде поступово виходити з побуту.

З іншого боку, у нас проблема у тому, що ми поруч. Наприклад, британський вплив досі існує в Індії, хоча багато років вони вже не є колонією, вони незалежні. Але в Індії, наприклад, від Британії все, що стосується цивілізації: від розеток до юридичних правил. Навіть англійська мова одна з державних. Але вони при цьому можуть бути сепаровані, ментально і економічно окремі, тому що вони географічно далеко один від одного. Це перша причина, а друга – тому що Індія просто величезна, і за населенням більша з Британію, і за територією.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

А у нас проблема в тому, що, по-перше, фізично ми поряд, це як лежати в одному ліжку і бути сепарованими. Важкувато, але можна. Але гарна новина в тому, що росія також буде змінюватися, і в розмірах також вона буде трансформуватись.

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповіла, чи звільнить Зеленський Єрмака до Нового року.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла про нову зброю ЗСУ.