Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Цю карту я люблю, але не зараз, тому що це карта Переможний рух уперед. Але там, де перемога, там війна. Тобто це говорить про те, що будуть продовжуватися всі ці конфлікти. Дай Боже, я дуже хочу, щоб у нас він уже закінчився, але це буде далі по всьому світу.

І я ще раз хочу сказати, я бачу, що буде такий момент і він буде досить скоро, коли Китай нападе на росію. Так, я вже про це говорила і я ще раз про це хочу сказати.

Чи може бути таке, що Китай використовує зараз війну в Україні для того, щоб послабити росію і повернути свої землі?

100%. Так воно і є. І вони скористаються оцим слушним моментом. Була така пісня «русский с китайцем братья навек», але потім воно було багато разів по-іншому. І зараз ніби Китай показує, що так, він їх підтримує, все добре, але це все неправда, і вони покажуть своє обличчя.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

У нам є карта Світ, гарна карта, вона покращує будь-який розклад. І є карта того, що нам заважає, це карта Імператриця, а Імператриця – це інтриги. Перемовини про перемовини.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що Китай готує для росії.

Також Знай.ua писав про те, що Стефан розповів, які виклики нас чекають після війни.