Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Народні депутати України хочуть узаконити астрологію, тарологію, нумерологію, рунологію, екстрасенсорику, цілительство та інші енергетичні практики. Я навіть не знаю, як описати свої емоції, бо одночасно і смішно, і грішно, і страшно, і геть недолуго», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, народні депутати навіть запропонували запровадити термін «езотерична освіта». Як зазначив Едуард Гльоза, також планують створити реєстр наставників у сфері езотеричної освіти, і вони матимуть право створювати цілі відповідні школи, інститути і навіть академії.

«А також вони зможуть видавати дипломи. Цікавий факт: щоб потрапити до реєстру, треба зробити внесок на рівні мінімальної зарплати й робити його щороку. Це геть не багато в порівнянні з тим, скільки вони отримують за свою «сіру» діяльність. Але при цьому ніде не йдеться про якісь конкретні податки на діяльність», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українцям видають грошові сертифікати: як отримати та на що витратити.

Також Знай.ua повідомляв, що над бідними пенсіонерами зжаляться: в 2024 році буде додаткова підтримка.