Про це повідомив у Facebook керівник волонтерського штабу Артур Палатний.

"Це відносно молоде військове формування. Але в його складі багато досвідчених воїнів, в тому числі легендарні захисники Донецького аеропорту. Вже незабаром ці хлопці відправляються на один з найгарячіших напрямків. Нехай наші дрони допоможуть їм ефективно бити ворога та збережуть життя", — заявив Палатний.

Він висловив вдячність всім, хто допомагав збирати кошти на бойові безпілотники, а також кожному, хто боронить Україну на передовій.

"Сьогодні природа засипає окупантів снігом. А вже завтра до снігу, який летить на їхні голови, додадуться наші дрони-камікадзе", — наголосив Артур Палатний.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Українська команда відправляє на передову близько 300 дронів-камікадзе та 10 наземних станцій керування безпілотниками. Їх придбано на кошти, які Українська команда зібрала під час дрон-марафону.

Також повідомлялося, що Українська команда збирає на теплі пакунки, в які входять грілки, сухі душі та присипки. Волонтери хочуть забезпечити такими наборами 50 тисяч захисників на передовій.