Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Усі роботодавці до 1 грудня чинного року мали подати до військкоматів списки призовників, військовозобов’язаних і резервістів. Ця новина зараз просто підірвала мережу, але без паніки. Не варто так бурхливо реагувати на кричущі заголовки, це далеко не новина», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, за чинним українським законодавством роботодавці підприємств, установ та організацій ведуть облік своїх військовозобов’язаних працівників. Як зазначив Едуард Гльоза, так само цей облік ведуть державні органи й органи місцевого самоврядування, також у навчальних закладах є такі списки.

«Усе це прописано в постанові Кабміну №1487, яка була ухвалена ще 30 грудня минулого року. І якщо ви військовозобов’язаний віком від 18 до 60 років, навчаєтеся чи працюєте, ви вже в списку персонального військового обліку свого підприємства», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Ельвіра Кириленко розповіла про кількість чоловіків-ухилянтів за кордоном: «Видається статистика».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Олександр Мусієнко розповів про втрати ворога на Авдіївському напрямку: «Намагаються компенсувати живою силою».