Про це він розповів на своєму каналі.

«Вступ України в НАТО путін сприйме як особисту поразку, це очевидно, і кремлівське оточення довкола нього. Зрештою, це так і є фактично, це тотальна поразка тоді росії. У них не залишиться достатньо якихось дій, у них залишиться тільки сценарій погрожувати ядерною зброєю, що вони активно час від часу і роблять», - пояснює Олександр Мусієнко.

Тим не менш, міркує він, можна змоделювати сценарій, що от Україну взяли в НАТО, на її території поставили базу США з літаками, які здатні нести ядерні боєголовки, як це є у Південній Кореї чи у союзників НАТО на території окремих європейських держав. Адже це, підкреслює експерт, поширення концепції ядерного стримування у відповідь на дії росії, яка перша розмістила ядерну зброю на територію білорусі.

На його думку, це питання рішучості і сміливості, але зараз баланс оцінки рівня загроз домінує при ухваленні рішень у США та у деяких інших країнах, вони вважають, що застосування ядерної зброї – це загроза реальна за якихось умов з боку росії. Тим не менш, стверджує експерт, розрахунок йде на те, що наш опір, зменшення ресурсів росії, негативні соціальні, економічні явища і процеси, поразки на фронті, недосягнення перемоги призведуть до бунтів і змін всередині росії.

«путін хоче пережити Захід, а Україна із Заходом має просто пережити путіна, ми маємо бути до цього готові. Як пережити? У сенсі пережити, що його хтось усуне від влади, він сам піде, ще якісь зміни будуть. А тоді відкриється вікно можливостей щодо нашого вступу у НАТО і не тільки», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що буде відбуватися на фронті взимку.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, навіщо росії замах на дружину Буданова.