Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Блокада по всьому кордону України, поляки перші почали, хоча привід був дитячий, нібито аграрна продукція їм заважає. Але так звані громадські діячі, перевізники перекрили все, що тільки можливо було, перекрили і не пускали», - підкреслює Володимир Волков.

Одного разу, розповідає гість програми, біля нього їхав мікроавтобус із Великобританії, який, по-перше, стояв 15 днів, по-друге, був побитий, водій казав, що довелося битися з тими активістами на кордоні. Як він додає, цей мікроавтобус віз не аграрну продукцію, а гуманітарку, але, раз не пускають вантажі, то зупиняють узагалі всіх.

До того ж, зазначає експерт, складна ситуація на кордоні не тільки із Польщею чи Словаччиною, але і на інших – це і Румунія, і Угорщина, тільки там методи інші.

«Є м’які заходи, наприклад, як в Угорщині чи Румунії, вони вивантажують абсолютно все, перераховують, починають морочити голову. Раніше заходила машина, дивилися, вона забита вся під дах, поштрикали, щоб там не було людей, щоб когось не перевозили, і заїжджали. Наші митники давали тобі папірець, записував усе, що потрібно, він перевіряв, дивився, питав, є нові речі чи нема, і відпускав. Ти їх повідомив, він тобі зробив декларацію і відпускав», - розповідає Володимир Волков.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що росія планувала для всієї України.

Також Знай.ua писав про те, що Гайдай розповів, чи буде у нас закон про демобілізацію і що відбувається на фронті.