З нагоди Дня Святого Миколая наша команда Фонду «Рідна країна» відвідала сільські громади Чорнобаївської та Білозерської ОТГ Херсонської області.

Херсонщина зустріла нас сонячною погодою і активною працею старостатів та освітян над облаштуванням безпечних місць для навчання та відпочинку дітей.

Ми ж у свою чергу привезли потрібні й корисні речі для роботи дитячих просторів та бібліотек. І, звісно, ж подарували солодкі подарунки у співпраці із Гощанською кондитерською фабрикою для слухняних дітей.

Облаштовувати дитячі простори іграми та спортивним інвентарем нам незмінно допомагає колектив Atlhletics.

Подяка Херсонській районній державній адміністрації та її очільнику Михайлові Лінецькому за сприяння під час нашого перебування на героїчній Херсонщині.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Тож не забуваємо допомагати та підтримувати дітей й усіх українців, особливо із прифронтових регіонів нашої країни і не лише з нагоди Дня Святого Миколая.

Бо якщо не ми, то хто!