Про це повідомив керівник "Української команди" Артур Палатний у Facebook.

"Сьогодні – День Збройних Сил України. І разом з ним вперше ми святкуємо Святого Миколая. "Українська команда" вітає наших захисників з їхнім святом і передає дуже необхідні їм речі. Розвідникам Головного управління розвідки передаємо партію дронів-камікадзе та "теплі набори", - заявив Палатний.

Керівник волонтерського штабу зазначив, що дрони допоможуть розвідникам краще виконувати бойові завдання.

"Ці хлопці бачать ворога першими та завжди там, де гаряче. Впевнений, наші дрони допоможуть їм ефективно утилізувати окупантів та їхню техніку", - наголосив Палатний.

Раніше повідомлялося, що волонтери "Української команди" привезли на передову дрони-камікадзе бійцям на Лиманському та Бахмутському напрямках.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Також повідомлялося, що "Українська команда" передала декілька партій дронів-камікадзе розвідникам ГУР та розвідникам одного з військових підрозділів на Запорізький напрямок.