Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я вам скажу, що ви глибоко помиляєтесь, тому що прокурор не був генеральним, він був в.о. і один місяць. Але те, що там відбувалося між цими трьома лідерами, роздача цих усіх керівних речей, це давня біда українського народу. Три гетьмани не можуть, знайшовся четвертий гетьман, Петро Порошенко, який виграв, і все», - розповідає Богдан Бенюк.

За його словами, те, що Міністерство агропромполітики було віддане «Свободі», не означало великий ресурс, адже, якби міністр гроші використовував на партію, то був би зараз у в’язниці, а не на фронті. Тому, констатує актор, ресурсу у «Свободи» не було.

Та й загалом, пояснює гість програми, справа взагалі не в ресурсі, а в розумінні людей, бо люди вибирають. Принагідно він нагадує, що тоді у Верховній Раді їх було щось 3%, вони і тримали «Свободу» на підрахунках, більше місяця не знали, пройде вона чи не пройде.

«Ви же знаєте, як у нас вибори відбуваються і як підраховуються голоси. Чомусь в інший країнах на другий-третій день уже все відомо, а у нас місяць мусолиться? Тому ті, хто прийшли до влади, зробили так, що «Свобода» не попала у черговий раз», - підсумовує Богдан Бенюк.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Снєгирьов назвав можливу слабку ланку складу російської армії.

Також Знай.ua писав про те, що кияни розповіли, за кого голосуватимуть на виборах мера: опитування КМІС і тг-каналів.