На телеграм-каналі «Киевский Движ» провели опитування на туму «За якого кандидата Ви би проголосували, якщо б вибори мера Києва відбувались цього тижня?» і отримали такі результати:

Опитування КМІС відбувалося 12-16 жовтня 2023 року, у ньому взяли участь 805 респондентів віком 18 років, які на той момент жили у Києві та були там зареєстровані. Опитували киян через телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів, їм запропонували 9 кандидатів на посаду мера.

Як підсумував виконавчий директор КМІС Антон Грушецький, очевидно, не всі мешканці столиці визначилися зі своїм вибором, але одне питання залишається досі відкритим: хто буде конкурувати із чинним мером В. Кличком.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, телеграм-канали і КМІС влаштували опитування, кого українці бачать мером Києва.

Також Знай.ua писав про те, що Санін розповів, як намагається робити більш елітарним масове кіно.