Про це він розповів на каналі «UKRAINE THE BEST».

«Завжди приємно робити більш елітарний продукт, мистецький. Завжди приємно, тому що ти ідеш у пряме спілкування із людьми, які це розуміють, ти для них щось персонально можеш дати, ти всередині цього процесу», - пояснює Олесь Санін.

Водночас виходити зі своїми творами, які ти свідомо робиш на широкий загал, зазначає він, це зовсім інше. Тим не менш, констатує режисер, кіно – це якраз одне з таких мистецтв, що цим займаються. Водночас сам він, додає гість програми, намагається останнім часом працювати в кіно трохи інакше, це видно навіть у фільмі «Поводир».

«Роблячи такий продукт, я все одно намагаюся дати оцю мистецьку частину, серед якої живу, робити якісь посили, привіти мистецькій аудиторії, але у масовому продукті. Це набагато складніше, набагато менш приємно, але це така індустрія», - розповідає Олесь Санін.

Принагідно гість програми згадує про своє спілкування з політичними елітами, які зазвичай пов’язані з бізнесовими елітами в Україні. За його словами, до цих людей насправді не достукатись, вони розглядають митців радше як почет, а творча частина твоєї роботи їх і зовсім не цікавить.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, як боровся за незалежність України.

Також Знай.ua писав про те, що Дорошенко розповів про важливість урбаністичної української культури.