Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Дивіться, я зайшов зараз на сцену, ви тут усе ставили із хлопцями і розмовляли російською мовою, хоч ви українці і знаєте українську мову, і ви абсолютно вільні у цьому. Але заходимо на територію державної установи, театру, у театрі Франка написано, що територіальна мова тут українська», - міркує Богдан Бенюк.

За словами гостя програми, у нас є ЗСУ і клятву вони дають українською мовою, тощо, все це так, але не на часі було Фаріон усе це говорити.

Загалом же, стверджує актор, ця тема надто роздута, ми так просто від неї відійти не зможемо. Це, додає він, так само, як і роздутою вийшла ситуація із п’єсою «Хазяїн» Карпенка-Карого, де ім’я персонажа «Зеленський» поміняли на «Залуськиий», так само, як і роздутою вийшла ситуація із Залужним.

«Або якби не була прийнята у 2014 році постанова про українську мову, що вона є державна, то росія не почала би війну. Це мудрі люди таке сказали?», - запитує Богдан Бенюк.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що війна з росією вимагає ресурсів, які нам не дають, ми отримуємо набагато менше і із затримкою.

Також Знай.ua писав про те, що медіум попередила, які області будуть обстрілювати росіяни у грудні.