Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Дуже багато кажуть, що ми не змогли досягти мети, яку задали з початку року. Хочу сказати диванним експертам, коли ставлять нам у приклад Ізраїль, це просто смішно. Порівняти війну у нашій країні з Ізраїлем – це некоректно. Сьогодні на нашій території відбувається війна, якої після 1945 року взагалі не було у Європі», - пояснює Георгій Біркадзе.

Принагідно експерт нагадує, що росія наторгувала нафтою і газом, на жаль, на 550 мільярдів доларів. А відтак, констатує він, коли ми бачимо, що агресор у рази збільшує бюджет на оборону на наступний рік, у цьому немає нічого дивного.

До того ж, нагадує експерт, ми просили 3 мільйони снарядів, нам пообіцяли мільйон, дали взагалі 300 тисяч. Як він зазначає, вже пишуть, що нам потрібно 400 мільярдів доларів і 17 мільйонів снарядів, виникає питання, де взагалі це все взяти.

«Тому позакривайте, будь ласка, роти, і особливо пан, який відсиджується в Австрії і розповідає за 2-3 тижні, як потрібно змінювати владу, що потрібно домовлятися із чмонями… Про що домовлятись, я взагалі не розумію. Тому я вважаю, що нам потрібно підтримувати один одного і здобувати перемогу», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гладких розповів, наскільки сьогодні корумпована українська судова система.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто і що саботує контрнаступ ЗСУ.