Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Дуже багато кажуть, що ми не змогли досягти мети, яку задали з початку року. Хочу сказати диванним експертам, коли ставлять нам у приклад Ізраїль, це просто смішно. Порівняти війну у нашій країні з Ізраїлем – це некоректно. Сьогодні на нашій території відбувається війна, якої після 1945 року взагалі не було у Європі», - пояснює Георгій Біркадзе.

Принагідно експерт нагадує, що росія наторгувала нафтою і газом, на жаль, на 550 мільярдів доларів. А відтак, констатує він, коли ми бачимо, що агресор у рази збільшує бюджет на оборону на наступний рік, у цьому немає нічого дивного.

До того ж, нагадує експерт, ми просили 3 мільйони снарядів, нам пообіцяли мільйон, дали взагалі 300 тисяч. Як він зазначає, вже пишуть, що нам потрібно 400 мільярдів доларів і 17 мільйонів снарядів, виникає питання, де взагалі це все взяти.

«Тому позакривайте, будь ласка, роти, і особливо пан, який відсиджується в Австрії і розповідає за 2-3 тижні, як потрібно змінювати владу, що потрібно домовлятися із чмонями… Про що домовлятись, я взагалі не розумію. Тому я вважаю, що нам потрібно підтримувати один одного і здобувати перемогу», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гладких розповів, наскільки сьогодні корумпована українська судова система.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто і що саботує контрнаступ ЗСУ.