Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Країна-окупант, країна-терорист робить все можливе, починаючи від мобілізації, а також збільшує в 3 рази свій бюджет. У 2024 році росія планує витратити на оборону 140 мільярдів майже доларів», - зазначає Георгій Біркадзе.

Це, наголошує експерт, найбільша сума з часів Холодної війни. Принагідно він нагадує, що бюджет росії на оборону завжди був 42, максимум 48 мільярдів доларів, а зараз вони збільшили його втричі.

«Сьогодні я читаю, що Південна Корея на другому місці з тих, хто дає нам снаряди. Нам пообіцяли мільйон, Європа дала 300 тисяч снарядів. Як можна воювати, коли наші партнери не виконують своїх зобов'язань? Натомість вимагають контрнаступу, вимагають з нас якихось результатів на фронті», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тобто, констатує експерт, ми розуміємо, що, не маючи зброї, не маючи снарядів, не маючи навіть стрілецької зброї, просто програємо бій. Тому він запитує, як можна організувати наступ або контрнаступ, якщо немає патронів і немає снарядів, як уявляє це Захід?

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Решмедилова пояснила, як скандальні пости Безуглої грають на руку ворогові.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи можна позбутися олігархів та корупціонерів.