Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Я бачу зараз картинку, коли спрацьовує автоматичне відбивання ракет. От вони хочуть навчитися, спробувати заблокувати або вимкнути якось інтернет, передачу даних, і тоді масово закидати сильними ракетами, яких не дуже багато у них, але є.

І от бачу, що вони хоч на якийсь час тренуються блокувати мережі саме для того, щоб не спрацював захист. І пошкодити якусь територію, де вода, щось із водою пов’язане, зі станцією.

Вони хочуть це зробити у Києві чи в іншому місці?

Це не Київщина однозначно. Харківщина, біля Харківщини, Харків. І жіночого роду місто, де вода, дамби.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Зараз дуже важливий момент, тому що наші айтішники проти їхніх. Нам потрібно встигнути за короткий час, десь за тиждень можуть повторити. Їм потрібно хоча б на кілька хвилин, щоб встигнути закидати найшвидші ракети дуже сильні. Тут навіть не стільки інформацією заволодіти, а як спроба блоканути системи.

Як натомість ми помстимося ворогу?

Україна має зараз прикласти максимально зусиль, щоби захистити, тому що готуються, у них останній шанс показати свою перевагу, дуже важливу для них. Тому будуть дуже агресивні методи, хитрі і зненацька, в неочікувані дні, не саме на свята.

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, що ЗСУ отримають у грудні.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чим Зеленський пригрозив Орбану.