Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Війна на виснаження – це насамперед математика, у кого більше виробляють. Другу світову війну антигітлерівська коаліція виграла не через битву демократії, свободи та всього іншого. А тому, що на гору зброї, яку виробляла Німеччина та Японія, було 10 гір зброї з боку США, Британії та Радянського Союзу, яку ніяк не можна було зарахувати до аматорів демократії», - пояснює Тарас Загородній.

Тому, стверджує експерт, ми маємо покладатися на власну зброю та маємо обрати галузі, де ми здатні масштабувати виробництво. Тобто, міркує він, не потрібно виробляти F-16, нам не потрібно виробляти літаки, Patriot ми не зможемо зробити найближчим часом.

Тим не менш, розповідає гість програми, ми можемо виробляти дрони у дуже великій кількості, виходити на кілька мільйонів на рік, тому що дрони – це витратний матеріал. Також, додає він, ракети можемо виробляти, бо у нас є власні розробки, техніку можемо виробляти, «Богдана», ось «Українська бронетехніка» вже її виготовляє, треба більше.

«Ось на чому ми маємо сконцентруватися, а це вже схоже на план. Американці – конкретні люди, вони хочуть бачити, до чого це все йде і як це все закінчуватиметься. Це дуже розумні питання. Відповідно, ми самі повинні ставати кращими, гнучкішими і сильнішими, повинні показувати, що ми самі виробляємо озброєння, а не просто сидимо на шиї», - підсумовує Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак попередив, що ліквідація Ківи не остання.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому, попри не надто високу інфляцію, у нас високі ціни.