Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«У саму теорію реінкарнації, на мою думку, більше вклали навіть сучасні вчені, які далекі від будь-яких теологічних пошуків. Це західні вчені, які, будучи психологами, психіатрами, під час своїх сеансів бачили, що клієнт занурюється кудись далі за своє життя, починає говорити незнайомими мовами, починає описувати місцевості, у яких ніколи не був, не міг бачити», - пояснює Олег Торгало.

А далі, розповідає експерт, вони почали вивчати це питання і для себе це відкрили, можна почитати їхню величезну працю, де вони науково підтверджували реінкарнацію. За його словами, навіть знаходили регіон, який описувала у своєму попередньому втіленні людина, був такий випадок, що вона навіть розповіла, де сховала гроші.

Усе це, стверджує гість програми, можна добре собі усвідомити, пройшовши сеанс регресії, це певні гіпнотичні практики. За словами експерта, у нього це пройшло з третього разу, коли це вже робив фахівець певної духовної традиції. Як він пояснює, для цього спочатку потрібно певним чином розслабитися, далі фахівець тебе веде в дитинство, у народження, ти поринаєш в утробу, а потім починаєш бачити.

«У мене це було як спалах блискавки, ти бачиш певні картинки, але чітко розумієш, що це ти. Після цього якісь сумніви йдуть взагалі, ти розумієш, що мандруєш уже багато життів, відповідно, ти починаєш думати не лише про плани на це життя, а й на життя далі, починаєш планувати, як би тобі в новому житті народитись у нормальних умовах , у нормальній країні», - розповідає Олег Торгало.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хом'як розповів, як працює темна сторона душі.

Також Знай.ua писав про те, що Хом'як розповів, як із людського стану знайти божественну благодать, нірвану.