Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як пояснює гість програми, етика – це деякі принципи, які дозволяють наблизитись до Бога або віддалитися від нього. А Бог, додає він, це реальність єдності, граничне благо, блаженство, бочка меду без будь-якого дьогтю, там немає страждання, це чистий стан.

«Практична частина релігії – це з нашого людського стану знайти божественну благодать або нірвану, у кого як, це найвищий рівень, знайти його. Цей шлях – це духовна практика, що для цього потрібно робити. Добро і зло, гріх і чеснота – це маркери дорогою», - пояснює Олег Хом'як.

За його словами, якщо ти несеш добро і благо, вони тебе змінюватимуть і створюватимуть, якщо якоюсь східною мовою, позитивну карму, умовно кажучи, позитивний наслідок. Тим не менш, підкреслює експерт, чеснота дає плюсик до карми, тільки якщо ти робиш це від щирого серця.

«А якщо ти це робиш із бажання отримати плюсик, то це до жодного плюсика не веде, тому що ти це робиш на енергії недостатності, тобі чогось не вистачає, ти боїшся, хочеш забезпечити, в основі цього наміру лежить страх, а всяка дія, заснована на страху, веде до наслідків, які безперечно будуть негативними. Тобто все визначається на початку дії наміром, думкою», - підсумовує Олег Хом'як.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Стефан пояснив, що після перемоги ми насамперед маємо подбати про наших військових, полонених, поранених, постраждалих, бо вони дадуть нам майбутнє.

Також Знай.ua писав про те, що Хом'як пояснив, як з'явився образ Бога як сивого старця.