Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як пояснює гість програми, Богом можна вважати реальність тотальності, блаженства, вічності та буття, це те, що ми можемо пережити, бо це є основою нашої психіки. За його словами, можна займатися практикою самодослідження, медитацією, і ти в будь-якому разі прийдеш до цього рівня, переживеш стан тотальності, кайфовості та гармонії.

«Воно звучить дещо, можливо, абстрактно, якісь рівні… Людина ж так не мислить, це складно. А людина мислить образами, тож з'являється образ Бога. Наприклад, сивий старець або більш тонкий варіант – цей рівень, певний аспект безособовий, безформний проявляється в аватарах», - пояснює Олег Хом'як.

Тобто, розповідає він, Бог являється людині в образі, наприклад, святий дух чи старець той самий, але це не Бог, це він являється людині в образі так, як людина звикла, як вона може побачити. Тому, умовно кажучи, констатує експерт, Бог може втілюватися.

«Але тут, виходить, складнощі з нашою мовою. Не важливо, це українська, російська чи англійська, мова створена в нашій реальності і розділена, ось є ти і я, мова двоїста. Тому, коли ми щось називаємо і, наприклад, називаємо граничну реальність Бог, воно звучить у мові так, ніби з'явився об'єкт, а за визначенням це щось, що стоїть за межами всіх форм», - робить висновок Олег Хом'як.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що Китай готує для росії.

Також Знай.ua писав про те, що Фесенко розповів, чи влаштує росія війну ще й на Балканах.