Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Люди сприймають, що на такому рівні й такі люди шановні, депутати, освічені, вони не будуть брехати. Вони не розуміють, як взагалі вони можуть брехати, та й я сама, чесно кажучи», - зазначає Ольга Голубовська.

Як розповідає гостя програми, вона така людина, яка взагалі не вміє брехати, якщо навіть треба щось десь приховати, просто не сказати, то в неї на обличчі одразу все написано. Тому, констатує експертка, вона вважала, що більшість людей так само.

А виявляється, зауважує вона, більшість політиків настільки вживаються у свою роль, що вони самі вірять у ту нісенітницю, яку говорять. Інакше бути такими артистами, стверджує експертка, – це ще треба вміти, тому вони і йдуть у політику.

«Нормальна людина цього не витримує. Я не витримала б. У мене були, звичайно, пропозиції всякі, я їм усім говорила: «Я вас благаю, я вам усе зіпсую, навіщо воно вам треба?», – розповідає Ольга Голубовська.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що росіяни задумали зробити на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто допоміг розблокувати кордон із Польщею.