Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Чого чекати від армії росії? Чого чекати від нашого ворога наступного року? Перше півріччя у нас буде шоковим, так?

Чому шоковим? Воно вже йде. Цей період розпочався у листопаді. Ми попереджали, що, починаючи з листопада, посилено працюватиме росія, намагатимуться діяти, рухатись, щось займати. Це ми зараз бачимо і в такому режимі це відбуватиметься до середини, можливо, кінця весни.

Це навіть дивно для мене, але начебто вибори у них у березні, а зміни на фронті з погляду України відбудуться лише у травні. Тобто таке враження, що це все варитиметься і така незрозуміла ситуація буде аж до травня, і лише у травні розпочнеться перелом, і червень буде дуже гарячим. Але гарячим не тому, що росія йде, а тому, що Україні йде.

Тобто зараз поки росія робитиме все можливе, щоб хоч щось завоювати, щоб хоч кудись забратися. Це взагалі так смішно виглядає насправді. Іноді мені дають посилання на різні російські телеграм-канали, що відкриваєш, а там: «Ми прорвалися, наступали, 200 метрів зайняли». Це так смішно. Ваші воїни настільки «молодці».

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

І ось у такому контексті це все триватиме, а потім буде перелом. Я ще думаю, що цей перелом буде пов'язаний із результатами перебудови російської влади. Тому що у росії буде перебудова влади, це однозначно.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, чи будуть ще серйозні обстріли України до Нового року.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова повідомила про нову небезпеку з боку рф.