Про це він розповів на своєму каналі.

«І до цього їх не було легко досягати. Ви ж розумієте, не про всі атаки завжди повідомляють, тому що є такі і невдалі. В одному зі своїх інтерв’ю очільник української воєнної розвідки згадував про те, що зі 100%, якщо 30% влучають, то це добре. Приблизно такі він наводив дані», - розповідає Олександр Мусієнко.

Тому, констатує експерт, про ці 70% нам і не розповідають, ці ракети, безпілотники або збили, або не влучили, або не вдалося спричинити бажаних руйнувань, натомість нам повідомляють про ті історії, які можна віднести більше до успішних.

З іншого боку, міркує він, не виключено, що ми побачимо незабаром більше інформації і даних про певні атаки. За словами експерта, звісно, ворог усе спростовує, може, десь і спрацювало їхнє ППО, РЕБ, але також вони можуть просто свідомо замовчувати цю інформацію, аби не сіяти паніку.

«Скажу з того, що мені відомо, і з тієї інформації, якою я володію, такі атаки є доволі часті і планується ще більше. Зараз от багатьох дивує затишшя щодо ударів по Криму, я вам скажу, що це затишшя пов’язане не з тим, що хтось відмовився від планів по реалізації цієї стратегії, вона буде продовжуватися, просто, вочевидь, йде певна підготовка для того, щоб ці удари були максимально ефективні і успішні», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, чи будуть ще серйозні обстріли України до Нового року.

Також Знай.ua писав про те, що Голубовська розповіла, чи збирається йти у політику.