Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи зможуть вони за цю зиму мобілізувати ще 170 тисяч до свого війська, як вони це планують зробити?

Мобілізація буде як і в Україні посилена, так і в росії. Ще влітку я казала, що будуть мобілізувати, але ж не зрівняти наших військових і їхніх, зовсім не зрівняти. Ми захищаємо свій дім, ми стаємо на захисті своєї домівки, своєї Батьківщини. А у них яка ціль? Знищувати людей. Заради чого? Якихось виплат, які їм обіцяли. На той же світ не забереш усе, ти йдеш туди ні з чим.

Якщо порівняти зиму 2022-2023 і зиму 2023-2024, то яка складніша?

Минулого року складніша. Цього року трошки напруження ми будемо відчувати у плані фінансів, людям буде важко по фінансам, але тоді було гірше.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Взагалі 2024 рік буде дуже неспокійним, активним, людям активним буде легше заробляти гроші. Я знову повторюся, як і в минулому році, не можна засиджуватись, не можна розслаблятися. Постійні будуть візити, питання про перельоти. Я бачу, що цей рік може бути двояким: або пан, або пропав.

Вже наприкінці цього року ми точно не здамося, хоча в росії уявили собі, що вже кінець, України немає. Україна була, буде і ніколи не зникне.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, чи будуть ще серйозні обстріли України до Нового року.

Також Знай.ua писав про те, що Ніранжан розповів, коли буде перелом на фронті.