Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи почнеться у нас цей Новий рік із гарних новин? Наприклад, що нам будуть продовжувати військове фінансування, що у нас буде забезпечення необхідною зброєю, яку просить Залужний?

Чи буде у нас зброя? Ми будемо довгий період ні там, ні сям. Це карта Вибір говорить, але вона ж і говорить про партнерів. Так що так, це буде, і при тому вона буде з різних країн, але це не про те, що вона дасться м’яко, легко.

Це через боротьбу, через якісь безкінечні конфлікти, безкінечні доказування того, що це нам потрібно. Як ми розуміємо, ми маємо далі продовжувати цю історію, що не ми ж одні, як ви забирали нашу зброю, то не такі ж пісні нам співали.

Чи отримаємо ми те, що просить Залужний? Лицар мечів. Якщо хтось щось знає про таро, то це доволі швидка карта. Чи отримаємо? Так, ми отримаємо все, швидко. Але знову цікава історія по П’ятірці чаш. Це яким чином? Ні-ні-ні, ми вам не дамо, потім дамо.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Нас доводять до якогось сказу, до стану зажатості і якогось божевілля, а потім нам дадуть. І через величезні втрати. І саме у якийсь критичний момент, тому що йдемо по льоду, лід під нами ламається. У критичний момент ми її отримаємо.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, як мине ця зима і що буде з мобілізацією.

Також Знай.ua писав про те, що Веліар розповів, чи знав Залужний про прослушку.