Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Є таке поняття, як коефіцієнт виснаження. Він у нас набагато вищий, ніж у супротивника, тому що у них набагато більший мобілізаційний ресурс у 8-10 разів. І вони ротують, у них теж проблема є. Згодом вони таки ротуватимуть, бо не хочуть воювати», - повідомив Олег Старіков.

За словами військового експерта, армія – це людина, а людина не може бути постійно в тонусі, вона з часом вигоряє. Як зазначив Олег Старіков, держава зараз має більше займатися соціальним захистом військовослужбовців, ми повинні дбати про їхнє життя та здоров'я.

«40 мільярдів доларів необхідно виплатити сім'ям загиблих військовослужбовців. А ще є інваліди першої-другої групи, протезування, посттравматичний стресовий синдром, психологічна адаптація, медична реабілітація», – заявив Олег Старіков.

Популярні новини зараз
Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки Тарифи на тепло змінять, попри мораторій: скільки доведеться платити Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Старіков заявив, що росія готує повномасштабний наступ.

Також Знай.ua повідомляв, що Людмила Хомутовська розповіла, коли ми отримаємо зброю: «Це через боротьбу, через якісь безкінечні конфлікти...».