Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що нам потрібно дуже багато змінювати, дуже багато чого робити. Якщо ми хочемо добути перемогу, перше, що потрібно зробити, це вирізати пухлину під назвою корупція. Якщо ми цього не зробимо, хочу сказати погані новини: у нас нема майбутнього», - заявляє Георгій Біркадзе.

Як підкреслює експерт, не може так бути, щоб у державі нахабно розкрадали гроші, щоб на зброю нічого не витрачали, а 400 мільйонів йшли на якесь перекладання плитки чи дороги. Це, зазначає він, звісно, потрібно робити, але не зараз і не коштом того, чим можна допомогти ЗСУ, що сьогодні найважливіше.

Також експерт переконаний, що допомогу від США ми все одно отримаємо, про це можна сказати спокійно. Як він пояснює, американська система так побудована, що, хто би не прийшов до влади, все одно допомогу схвалять. Тим не менш, констатує він, перемога Байдена Україні, звісно, більше потрібна, він дійсно нас підтримує.

«Сьогодні Трамп жонглює емоціями, розповідає, що, коли він буде при владі… Я вас прошу. Якщо там качнуть американці, якщо вони будуть не задоволені, він буде робити те, що хоче американський народ. Мало не сказав «український», але ми будемо вдячні, якщо український», - пояснює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фаріон розповіла про своє звільнення з «Львівської політехніки».

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи будуть ще блекаути в Україні.