Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я дуже гарно пам’ятаю депутата «Слуги народу», якого НАБУ затримало в Житомирі на 500 тисячах хабаря за медицину. Але він був зі «Слуги народу» і мав на аватарці український прапор. По-друге, мер Сум, якого затримали з 1 мільйоном 400 тисячами у вишиванці, говорив чисто українською, з прапором», - зазначає Георгій Біркадзе.

Тому, переконаний експерт, передусім потрібно поважати один одного, не звертаючи всю увагу лише на мову. Принагідно він нагадує, що є маса іноземців, які нас підтримують, які приїхали сюди, в Україну, і роблять тут велику справу, допомагають нам.

Зокрема, розповідає експерт, він особисто знає декількох медиків, американців, які жодного слова не знають українською мовою. Тим не менш, підкреслює він, ці люди врятували життя багатьох наших військових і продовжують це робити, тому вони теж патріотичні щодо нас, незважаючи на мову.

«Я вважаю, що це провокація з боку Фаріон. І вважаю, що все це кодло – Арестович, Фаріон, Романенко – російське ОПГ, «Єдина росія» в Україні. Я думаю, що їм буде дуже важко домовитися один із одним, коли будуть вибори. І хай ці всі бойки, столари, медведчуки загризуть один одного. Ми постоїмо, будемо на це дивитися і насолоджуватися», - міркує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що система США влаштована так, що, хто би не став президентом, Україна допомогу отримає.

Також Знай.ua писав про те, що Лісний пояснив, чому небезпечно зараз розганяти зраду і політичні чвари.