Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Березень, квітень і травень. Хочу сказати відразу, що в календарі в ці місяці описано низку подій дуже непростих. Особливо травень може стати певною мірою трагічним для нас. Але давайте подивимося, чи з'явилися якісь нові нюанси, чи може щось змінитись? Ой-ой-ой, на жаль, не змінюється.

З квітня розпочнуться дуже сильні атаки, які призведуть до того, що у травні будуть смерті. На жаль, весняні місяці… Тобто з березня розпочнеться назрівання конфлікту. Можу сказати, що з березня йде посилення конфлікту у якійсь частині, і з квітня піде… Ось якщо можлива якась підготовка нового наступу (ред. – росіян), то це скоріш за все розпочнеться з квітня. Квітень-травень, тут йдуть дуже неприємні події для нас.

А літні місяці якраз будуть для нас дуже добрими, так. З червня у нас йде заступництво та надходження дуже великої кількості коштів. У травні начебто просто ховатимуть тих, хто загинув у квітні, тобто травень буде місяцем жалоби, оскільки розгрібатимуться завали, будуть похорони, і в травні будуть ухвалені якісь серйозні рішення. А з початку літа ситуація на фронті та з обстрілами почне значно покращуватись.

І я хочу сказати ще раз, що наступний рік буде присвячений серйозному переговорному процесу після закінчення війни, підготовці документів, він присвячений дуже серйозним змінам у нашій країні щодо вертикалі влади. Я хочу сказати, що цей рік – підготовчий до нашої перемоги.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ніранжан розповів, що зміниться у росії після виборів.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи будуть обстріли на Новий рік.