Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Не існує у світовій історії жодної війни, яка була б виграна винятково за допомогою наданої зброї зовні. Таких прикладів немає, це перше. По-друге, допомога поділяється на декілька частин: є військово-технічна допомога, є консультаційна допомога і грошова допомога», - повідомив Юрій Гаврилечко.

За словами економічного експерта, наразі неможливо точно дізнатися, як саме в Україні використовувалися кредитні ресурси й надані Заходом гроші, оскільки жодного звіту від уряду немає. Як зазначив Юрій Гаврилечко, ці гроші треба було направляти на виробництво власного озброєння.

«Воно не мало б бути обов’язково в Україні. Хто заважав зробити екстериторіальні кластери з нашими партнерами на їхній території і виробляти зброю, виробляти ті ж самі набої, ті ж самі снаряди? Нам обов’язково потрібно спілкуватися не лише з західними політиками, а й із представниками західних корпорацій», - заявив Юрій Гаврилечко.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, воїни ЗСУ показали відео дивного порятунку бійця з полону за допомогою одного дрона: як вони це зробили.

Також Знай.ua повідомляв про вундерваффе для ЗСУ: військовий експерт розповів, яка зброя нам потрібна.